Main Page Sitemap

Bitcoin cash market uutiset

What do you think about BCH market sentiment, support, and added infrastructure this week? Overall the BCH community is in high spirits even with the past few weeks of bearish market sentiment.


Read more

Forex pdf-tiedostoja

Uutta versiossa.2: Kumoa -funktio ja nyt voi sivuja myös käntä 360 astetta. Voit käyttä sitä PDF-tiedostojen katseluun, merkintän, sisällön hakuun, täyttämiseen, allekirjoittamiseen, lähetykseen ja tulostukseen. Voit muokata sivujen paikkoja tai poistaa sivuja.


Read more

4chan bitcoin kaatua

High performance cloud pool ddos Protection Auto Load Scaling Pool build hosting services Node Hosting Service Need a pool for your favorite coin? . Bitcoin mining is the process that creates new


Read more

Bitcoin vaikuttajia twitter


bitcoin vaikuttajia twitter

Nyt on mahdollista, jopa helppoa, rakentaa kaikille avoin, hajautettu transaktioiden lokikirja tai tietokanta, jonka sisältö voidaan kuitenkin todentaa, ja jonka värentäminen jälkikäteen on vaikeaa tai mahdotonta. Load older Tweets, back to top, turn images off. Viime aikoina sana tai sen englanninkielinen alkujuuri "blockchain" on vilahdellut taajaan suomalaisissakin tiedotusvälineissä. Kirjoittaja, Aalto-yliopiston tutkija Janne Korhonen on mukana syyskuussa käynnistyneessä ReCon-hankkeessa, joka tutkii lohkoketjun mahdollisuuksia erityisesti suomalaisten yritysten näkökulmasta. Mutta käyttäkö hän asemaansa värin?

Tähän saakka hänen on täytynyt antaa tieto jonkin luotetun tahon keskitettyyn tietovarastoon. Vaikka he eivät edes syyllistyisi epärehellisyyteen, suuri tietokanta on jo sinällän arvokas. Kun henkilön lohko on osa lohkoketjua, hän päsee lukemaan sitä milloin tahansa, mutta tietoa ei voi poistaa kaatamatta koko ketjua. Tällä hetkellä lohkoketjutekniikan tunnetuin käyttökohde on bittiraha Bitcoin ja muut virtuaalivaluutat. Pohjimmiltaan lohkoketju tarkoittaa näppärä keksintöä, jonka avulla voimme siirtä luottamusta sähköisten viestintäkanavien kuten internetin yli. Nyt jo näyttä kuitenkin varmalta, että lohkoketjutekniikka on tulossa kovaa vauhtia, ja jos yrityksesi hyödyntä millän tavoin mitän tietokantoja tai tarvitsee luotettavia arkistoja mihinkän, lohkoketju saattaa jo lähitulevaisuudessa olla sinulle arkipäivä. Nyt henkilö tallentaakin tiedon salattuun lohkoon, johon vain hänellä on avaimet. Luotat uutissivuun, koska luotat siihen, että uutisten käpälöinti ei ole helppoa. Rahaliikenne, kaikki arvopaperit ja sopimukset, arkistot, pilvipalvelut, ja kenties tapamme organisoida yrityksiä. Uber ei myy niinkän kuljetuspalvelua, vaan luottamusta siihen, että auto tulee pyydettäessä, kuljettaja ei ryöstä sinua, ja luottokorttiasi ei laskuteta turhaan. Näille kaikille esimerkeille kryptovaluutta bitcoin ja teknologioiden kirja pdf yhteistä on se, että luottamus informaatioon edellyttä keskitettyä tietovarastoa. Hän valotti aihetta myös.


Sitemap